Skip to content

Instap- Opstapgroep

Loopgroep Goirle start weer met: De instap- Opstapgroep

Loopgroep Goirle wordt vaak benaderd met de opmerking: “ik wil wel hardlopen in groepsverband maar ik loop niet zo snel en ik kan niet zo ver, dus ik zal wel niet kunnen meedoen”.

Vragen van mensen die in de vakantie bedacht hebben dat ze iets aan hun conditie willen gaan doen of alleen aan het hardlopen waren en het gevoel hebben dat het maar niet wil vlotten of na het zien van de Tilburg Ten Miles besloten hebben dat zij bij de volgende gelegenheid ook mee willen doen.

Loopgroep Goirle start daarvoor in oktober weer met de Instap- Opstapgroep. 

Hardlopen is leuk, iedereen kan het en het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze aan je conditie te werken. Maar in je eentje is het niet altijd makkelijk om de juiste motivatie te vinden. De Instap- opstapgroep van Loopgroep Goirle kan dat belangrijke duwtje in de rug zijn.

We stellen trainingsprogramma samen dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van de hele groep. Het trainingsprogramma wordt zo gemaakt dat het in groepsverband uitgevoerd kan worden.  Immers trainen in een groep is gezellig, stimuleert en motiveert.

Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk je aan het verbeteren van je conditie en de techniek van het hardlopen.  Er wordt gezorgd voor een geleidelijke opbouw zodat blessures voorkomen worden. Gedurende een half jaar werken we gericht samen aan je trainingsprogramma, om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

START

We starten op dinsdag 4 oktober 2022, maar je kunt de hele maand oktober bij ons starten. Op donderdag 6 april 2023 dag ronden we af met een eindloop van 10 km. 2x Per week trainen we op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur. Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kopje thee.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

De kosten bedragen € 80,-. Daarvoor krijg je een individueel begeleidingsprogramma, 2x per week de mogelijkheid om in groepsverband te trainen, douche- en verkleedruimte, een kopje thee na de training 

Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen dan kun je bellen met Pierre de Kok 013-5345524. Dinsdag 4 oktober starten we. Kleed- en doucheruimtes zijn beschikbaar op het complex van VOAB. Mis je de start je kunt altijd in overleg nog later instappen 

Enthousiast geworden meld je aan met een mail aan trainers@loopgroepgoirle.nl.

Ga jij de uitdaging aan en stap je in?