Skip to content

We starten weer met: De Instap- Opstapgroep

Dinsdag 3 oktober starten we weer met het nieuwe seizoen van de Instap- Opstapgroep. 

Hardlopen is leuk, iedereen kan het en het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze aan je conditie te werken.  Maar in je eentje is het niet altijd makkelijk om de juiste motivatie te vinden. De Instap- opstapgroep van Loopgroep Goirle kan dat belangrijke duwtje in de rug zijn.

We stellen een trainingsprogramma samen dat zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en verwachtingen van de hele groep. Het trainingsprogramma wordt zo gemaakt dat het in groepsverband uitgevoerd kan worden. Immers trainen in een groep is gezellig, stimuleert en motiveert.

Onder begeleiding van gediplomeerde trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van conditie en de techniek van het hardlopen.  Er wordt gezorgd voor een geleidelijke opbouw zodat blessures voorkomen worden. We trainen op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur. Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kopje thee.

Het hele programma omvat een half jaar.We starten op dinsdag 3 oktober 2023 en op donderdag 4 april 2024 ronden we af met een eindloop van 10 km.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

De kosten bedragen € 80,-. Daarvoor krijg je een loopshirt, een individueel begeleidingsprogramma, 2x per week de mogelijkheid om in groepsverband te trainen, douche- en verkleedruimte, een kopje thee na de training. Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen dan kun je bellen met Pierre de Kok 013-5345524.

Dinsdag 3 oktober starten we. Kleed- en doucheruimtes zijn beschikbaar op het complex van VOAB.

Mis je de start je kunt altijd in overleg nog later instappen.