Skip to content

Clubkleding

Clubkleding Oktober 2013

In Oktober 2013 zijn we overgestapt naar een nieuw standaard bovenkledinglijn van het merk Erima Razor, dit ter vervanging van ons huidige “speciaal” op kleur gemaakte tenue uit 2006, met als doel een ruimere keuzepalet en voorraad aan kledingstukken. Deze lijn zal zeker nog een aantal jaar in collectie blijven en verkrijgbaar zijn bij Wilkin Sports. In onderstaande historie leest u de totstandkoming van het logo en de voorgaande kledinglijn.

De clubkleding wordt door Wilkin Sports voorzien van logo’s en bestaat uit:

  • Erima Razor singlet (dames of heren) kleur groen € 32,50
  • Erima Razor T-shirt (dames of heren) kleur groen € 32,50
  • Erima Razor polo (dames/heren) kleur groen € 35,00
  • Asics running tight lang kleur zwart € 39,95
  • Asics running tight kort kleur zwart € 29,95
  • Asics running jack kleur zwart € 69,95

Na het bepalen van de juiste maat, worden de kledingstukken besteld en verzonden naar de drukkerij, u krijgt van Wilkin Sports een bericht als uw kledingstuk klaar ligt.

Uiteraard kunt u ook andere kledingstukken uit deze Erima Razor lijn aanschaffen als bijpassende kleding, echter zijn hierover geen aanvullende prijsafspraken gemaakt tussen Loopgroep Goirle en Wilkin Sports.

Clubkleding Loopgroep Goirle

Als lid van Loopgroep Goirle krijgt u buiten de clubkleding prijzen, 10% korting op de gehele collectie.

Wilkin Sports
Prof. Goossenslaan 28
5022 DM Tilburg
Tel: 013 5400274
Website: www.wilkinsports.nl

Wilkin Sports

Met deze clubkleding bent u ook direct herkenbaar voor de leden en publiek, dus draag het met trots bij elke wedstrijd, evenement of activiteit!

Historie

Na de ontvlechting van de VOAB Loopgroep uit de SV VOAB op 13 juni 2006 wilde Loopgroep een nieuwe naam, een nieuw logo en andere club kleuren kiezen.

Het huidige logo werd ontworpen door Koen van Loon ( Qforma) uit Tilburg. Het is een strak vorm gegeven figuur die zowel door het bos (blad van een boom) als op de weg loopt.

Het symboliseert dat onze Loopgroep veel in de natuur loopt. Lekker buiten in de natuur genieten en tegelijk gezond en actief bezig zijn.

Dat is ook de reden om de club kleur groen te kiezen. De Loopgroep organiseert ieder jaar de cross op landgoed Gorp en Roovert en de stratenloop in de gemeente Goirle. Ook deze twee activiteiten van de Loopgroep vinden plaats in het bos en op de weg.

De Kledingcommissie koos voor groen en zwart. De (steun) kleur zwart steekt goed af bij de kleur groen. De twee kleuren en de vormgeving zijn – volgens bedoeling – totaal anders dan het fel blauw en oranje van VOAB.

Het nieuwe logo, de kleuren groen, zwart en een beetje wit zijn door de Atletiekunie goedgekeurd in april 2007.

Het logo en de clubkleding zijn op 3 mei 2007 gepresenteerd aan de leden van de Loopgroep. De reacties waren positief en de meeste actieve lopers hebben meteen kleding besteld.