Skip to content

Trainingen/Kennis maken

Gediplomeerde trainers geven twee keer per week training, het hele jaar, vanaf het VOAB terrein op het sportpark de Wildenberg. Op dinsdag en donderdag beginnen we om 19.30 uur met een warming-up, rekken en loopscholing. Iedere training sluiten we af met een cooling down. Daarna thee drinken en meestal is er wel een jarige die iets lekkers meeneemt.

Dinsdagavond intervaltraining. Ons interval parcours ligt op het industrieterrein Tijvoort-Zuid, voor de variatie trainen we ook op andere locaties, met een afwisselend programma voor drie niveaus (wedstrijdlopers, middengroep en groeigroep) wordt er getraind op snelheid en conditie.

Donderdagavond duurloop.Die is vooral bedoeld voor je uithoudingsvermogen. Afhankelijk van je niveau en ervaring kun je aansluiten bij een groepje.

Zondagochtend vrijblijvende training voor de lopers die een langere duurloop aandurven. We vertrekken dan om 09.00 uur bij de Sint Jan kerk en lopen ruim een uur of meer in een rustig tempo door de mooie natuur bij Goirle.

Kennismaken:

Belangstellenden zijn van harte welkom om een aantal van die trainingen vrijblijvend bij te wonen. Heb je vragen bel 0625300695 of mail naar trainers@loopgroepgoirle.nl