Wilkin Sports Cross 2015 van de Loopgroep Goirle

Wilkin Sports Cross 2015 van de Loopgroep Goirle

feb 03, 15
Theo Walbeek
no comments

Wilkin Sports cross 2015 Goirle érg nat en modderig, maar zeker geslaagd.

Door het vele smeltwater van de laatste tijd en de regen en natte sneeuw van de laatste dagen van januari was het op zondag 1 februari, de dag van de Wilkin Sports cross van de Loopgroep Goirle, érg nat in de toch mooie bossen van landgoed Gorp & Roovert.

DSC_5362 (2)

De modder en dus zware omstandigheden weerhielden zo’n 260 atleten er echter niet van de loopschoenen aan te trekken en zo goed en kwaad als het kon hun rondjes te lopen voor een zo goed mogelijke prestatie. Of gewoon omdat het gezond en fijn is om, onder welke omstandigheden ook, te sporten in de Goirlese bossen.

Groot en klein, jong en oud, prestatief en recreatief; iedereen deed zijn best en beleefde een mooie sportdag.

Eigenlijk past hier ook met en zonder hond, want voor het eerst was ook de canicross (hardlopen met je hond) een wedstrijdonderdeel. Erg leuk om te zien en een mooie aanvulling van ons programma.

De Wilkin Sports cross maakt deel uit van het Regio 13 crosscircuit. De hoofdonderdelen (4800m vrouwen en 9600m mannen) werden respectievelijk gewonnen door Marjon de Kok, lopend voor het Vughtse Prins Hendrik, maar wonende in Goirle, en Lauran Beijens van de Tilburg Road Runners. De volledige uitslagen zijn te vinden op www.uitslagen.nl.

Behalve onze sponsor bedanken wij ook onze vele vrijwilligers voor het doen slagen van dit mooie jaarlijkse evenement van de Loopgroep Goirle. Onze volgende wedstrijd is de Midzomerloop door het centrum van Goirle op zaterdag 20 juni 2015.

DSC_2002

Comments Are Closed!!!