Ons Glazen Huis Goirle/Riel 2015

Ons Glazen Huis Goirle/Riel 2015

dec 01, 15
Theo Walbeek
no comments

Goirle krijgt dit jaar weer een Glazen Huis! Van 17 tot en met 21 december staat het Kloosterplein in het teken van diverse acties voor het goede doel. ‘Ons Glazen Huis’ sluit zich ook dit jaar weer aan bij het doel van 3FM Serious Request. De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog. NPO 3FM geeft ze met Serious Request een stem.

Het bestuur van Loopgroep Goirle vindt het mooi om bij te dragen aan dit goede doel en tegelijk is het een mooie kans om onze loopgroep meer bekendheid te geven. Net als de afgelopen twee jaar kun jij ook meegenieten van wandelen en hardlopen bij ons glazen huis in Goirle/Riel.

Zondagochtend 20 december organiseert Loopgroep Goirle een wandel- en hardloopevenement. Je kunt dan een mooie uitgezette route wandelen of hardlopen op landgoed Gorp en Roovert. Onder begeleiding van een wandelbegeleider kun je meewandelen voor 5 km of 8 km. Hardlooptrainers zullen je meenemen voor een recreatief loopje van 5 km of 10 km. We starten om 9.45 uur met een gezamenlijke warming-up op het Kloosterplein in Goirle. Om 10.00 uur lopen we aan. Terug op het Kloosterplein staat er een lekkere kop erwtensoep klaar gesponsord door Albert Hein Koningsschild.

Deelname kost slechts €5,- p.p. bij voor-inschrijving via de site www.onsglazenhuis.nl en €7,- p.p bij na-inschrijving op de dag zelf op het Kloosterplein. Kinderen tot 12 jaar betalen €3,- p.p. bij voor- of €5,- bij na-inschrijving. Voor-inschrijven kan tot donderdag 17  december. Na-inschrijven kan op 20 december van 9.15uur tot 9.40 uur op het Kloosterplein.

De totale opbrengst van de actie wordt daarna rond 12.30 uur overhandigd aan het Glazen Huis Goirle op het Kloosterplein. Er zullen verschillende oproepen in de media worden gedaan. Kijk ook eens op Facebook bij BC-Glazen Huis Goirle Riel.

We hopen dat we op jullie kunnen rekenen!

Namens het Bestuur LGG,

 

Comments Are Closed!!!