MidZomer festival Goirle

MidZomer festival Goirle

mei 06, 15
Theo Walbeek
no comments

Het MidZomer Festival Goirle krijgt Goirle en de regio het gehele weekend in beweging met muzikale hoogtepunten. Op het programma staat ondermeer Goirle Zingt, Midzomernacht met ‘s middags Sing Along Kids en ‘s avonds het nieuwe element MidSummer Party 80’ & 90’s en op zondag Swinging Sunday.

Voor de vijfde keer wordt er ook een boeken- en kunstmarkt in Centrum Goirle georganiseerd. De markt concentreert zich op de en rondom de Hovel en is dus compact van opzet, nieuw dit jaar is dat de markt op zaterdag is.

Aanvangstijden

Vrijdag 19 juni 2015
Goirle Zingt 20.30 – 00.00 uur

Vrijdag 19 juni opent het Midzomerfestival  op het Kloosterplein zoals vanouds met Goirle Zingt. De werkgroep heeft er weer een mooi programma van gemaakt. Dit jaar zal de begeleiding gedaan worden door het bekende harmonieorkest én de coverband Blast!

 

Zaterdag 20 juni 2015
Boeken- en kunstmarkt: 12.00 – 17.00 uur
Sing Along Kids 14.00 – 16.00 uur

Zaterdagmiddag 20 juni zingt de basisschooljeugd de kelen schor tijdens Sing Along Kids. Dit jaar zijn de kinderen wederom klaargestoomd door een zangcoach van Factorium. Tevens wedijveren de basisscholen om de “gouden plaat” in de “Sing it to win it” contest. Daarnaast zal er een Midzomerloop zijn en op de Hovel een Boek&Kunst-markt gehouden worden.

 

MidSummer Party 80’s & 90’s 20.00 – 01.00 uur
De zaterdagavond staat volledig in het teken van losgaan op de geweldige muziek uit de 80’s & 90’s! Ontmoet oude bekenden en waag een dansje op onze enorme dansvloer. Samen met de band That’s Live, DJ Schel en een paar special guests maken we er een groot feest van!

 

Zondag 21 juni 2015
Swinging Sunday 13.00 – 19.00 uur
Midzomer Muziek Markt & Dorpsbarbeque

Zondag 21 juni is het tijd voor een swingende zondag! Swinging Sunday zal worden opgewarmd door een looporkest, daarna staan op het programma: Bigband Burning Sound, Dixielandband Hot Spot en Salsabor. Naast het muzikale vertier zal er voor het eerst ook een Midzomer Muziek Markt gehouden worden. Ook is er weer een dorpsbarbecue mogelijk gemaakt door Keurslagerij Kees van Hest.

 

Het gehele weekend is het gratis toegang.

Comments Are Closed!!!