Loopgroep Goirle neemt deel aan Gelden vûr Helden 2017

Loopgroep Goirle neemt deel aan Gelden vûr Helden 2017

nov 12, 17
Marcella
no comments

Gelden vûr Helden, de goede doelenactie in de gemeente Goirle, zamelt in 2017 geld in voor kinderen in armoede. Gelden vûr Helden (GvH) verbindt zich aan Stichting Leergeld Goirle-Riel dat ervoor zal zorgen dat elke eurocent die gedoneerd wordt terecht komt bij kinderen die dit echt nodig hebben.

GvH stimuleert ondernemers, particulieren, scholen en andere organisaties om in actie te komen. Van 7 tot en met 10 december zullen verschillende evenementen plaatsvinden in het centrum van Goirle en met steun van Centrum Goirle. 

Loopgroep Goirle gaat zich ook inzetten om geld in te zamelen voor deze editie van Gelden Vûr Helden en wel door een trail en wandeling te organiseren.

Zondagochtend 10 december organiseert Loopgroep Goirle de Gelden Vûr Helden wandeling en de Gelden Vûr helden Trail.

Je kunt dan een mooie route wandelen of hardlopen op landgoed Gorp en Roovert. Onder begeleiding kun je ca 10 km wandelen. Hardlooptrainers zullen je meenemen voor een recreatieve trail van 5 km, 8 km of 10 km. We starten om 9.45 uur met een gezamenlijke warming-up op het Kloosterplein in Goirle. Om 10.00 uur vertrekken we.

Deelname kost slechts €5,- p.p. bij voor-inschrijving en €7,- p.p bij na-inschrijving op de dag zelf op het Kloosterplein. De inschrijfkosten gaan geheel naar Gelden Vûr Helden Goirle/Riel. 

Inschrijven.

Comments Are Closed!!!