Loopgroep Goirle en Hobbysoos werken samen!

Loopgroep Goirle en Hobbysoos werken samen!

sep 30, 15
Theo Walbeek
no comments

Op verzoek van de Loopgroep Goirle heeft de Hobbysoos deze zomer een prachtig project gerealiseerd.

Loopgroep Goirle traint twee keer per week vanuit de kleedkamers bij VOAB. Na de training wordt daar gezellig na gekletst met een pot thee. Al vaker was de wens uitgesproken om hiervoor buiten te kunnen zitten.

In het voorjaar ontstond het plan om opklapbare banken te plaatsen op het Sportpark van den Wildenberg. Loopgroep Goirle en Hobbysoos vonden elkaar om dit te realiseren, het is voor de vrijwilligers van de Hobbysoos extra leuk om te werkten aan een project voor een andere vereniging. Dit kon alleen maar met toestemming van de eigenaar en de gebruikers. Zowel de Gemeente Goirle als het bestuur van s.v. VOAB gaven hun toestemming aan het project dus Hobbysoos ging enthousiast aan de slag. In de eerste week van juli was het zover.11952823_1027864747257800_7160105112056258069_o

De banken waren klaar en werden stevig verankerd aan de buiten gevelwanden van de kleedruimten aan de Spoorbaan.

Zowel het bestuur van de Hobbysoos als het bestuur van Loopgroep Goirle kijken terug op een bijzonder fijne samenwerking en wat vooral belangrijk is, het is een prachtig resultaat. Inmiddels wordt er door de leden van de Loopgroep Goirle, na de trainingen, dankbaar gebruik gemaakt van de zitbanken om nog gezellig na te kletsen na hun pittige en leuke trainingen. Het bestuur van Loopgroep Goirle wil
allen die meegewerkt hebben aan dit prachtige resultaat hartelijk danken, de Hobbysoos voor de samen werking en de kwaliteit van de banken en zowel de Gemeente Goirle als s.v. VOAB voor de toestemming om dit project te realiseren.

De Hobbysoos blijkt op zo van grote waarde te zijn voor de sociale cohesie van de Gemeente Goirle, door het mogelijk maken van dit soort projecten.. Intussen genieten wij van onze banken.

 

Comments Are Closed!!!