Skip to content

Loopgroep Goirle start weer met: De instap- opstapgroep

weekschema instap- opstapgroep

Loopgroep Goirle wordt vaak benaderd met de opmerking: “ik wil wel hardlopen in groepsverband maar ik loop niet zo snel en ik kan niet zo ver, dus ik zal wel niet kunnen meedoen”. Het betreft allerlei mensen: mensen die in dit “Corona-tijdperk” zijn gaan hardlopen, in de vakantie bedacht hebben dat ze iets aan hun conditie willen gaan doen of alleen aan het hardlopen waren en het gevoel hebben dat het maar niet wil vlotten of mee hadden willen doen aan de Tilburg Ten Miles.

Loopgroep Goirle start daarvoor de Instap- Opstapgroep. 

Hardlopen is leuk, iedereen kan het en het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze aan je conditie te werken.  Maar in je eentje is het niet altijd makkelijk om de juiste motivatie te vinden. De Instap- opstapgroep van Loopgroep Goirle kan dat belangrijke duwtje in de rug zijn. Na een intakegesprek maken we samen een individueel trainingsprogramma op. Dat programma sluit zo goed mogelijk aan bij je wensen en verwachtingen.

Het trainingsprogramma wordt zo gemaakt dat het in groepsverband uitgevoerd kan worden. Immers trainen in een groep is gezellig, stimuleert en motiveert.Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk je aan het verbeteren van je conditie en de techniek van het hardlopen. Er wordt gezorgd voor een geleidelijke opbouw zodat blessures voorkomen worden.Gedurende een half jaar werken we gericht samen aan je trainingsprogramma, om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

START

We starten op dinsdag 5 oktober 2021 en we willen eindigen op zondag 3 april 2022. Op die dag ronden we het trainingsprogramma af met een eindloop. 2x Per week trainen we op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur.Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kopje thee.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

De kosten bedragen € 80,-. Daarvoor krijg je een individueel begeleidingsprogramma, 2x per week de mogelijkheid om in groepsverband te trainen, douche- en verkleedruimte en een kopje thee na de training. Ben je geïnteresseerd maar heb je nog vragen dan kun je bellen met Pierre de Kok 013-534552Dinsdag 5 oktober starten we. Kleed- en doucheruimtes zijn beschikbaar op het complex van VOAB.Mis je de start je kunt altijd in overleg nog later instappen 

Enthousiast geworden en wil je je nu al aanmelden stuur dan een berichtje aan trainers@loopgroepgoirle.nl

Ga jij de uitdaging aan en stap je in?