Skip to content

Info Instap- Opstapgroep

weekschema instap- opstapgroep

De instap- opstapgroep 2020 gaat van start
Loopgroep Goirle wordt vaak benaderd met de opmerking: “ik wil wel hardlopen in groepsverband maar ik loop niet zo snel en ik kan niet zo ver, dus ik zal wel niet kunnen meedoen”. Het betreft allerlei mensen: mensen die in dit “Corona-tijdperk” zijn gaan hardlopen, in de vakantie bedacht hebben dat ze iets aan hun conditie willen gaan doen, alleen aan het hardlopen waren en het gevoel hebben dat het maar niet wil vlotten, of toch in september 2021 willen meedoen aan de Tilburg Ten Miles.
 
Loopgroep Goirle heeft daarvoor de Instap- Opstapgroep.
Hardlopen is leuk, iedereen kan het en het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze aan je conditie te werken. Maar in je eentje is het niet altijd makkelijk om de juiste motivatie te vinden.
De Instap- opstapgroep van Loopgroep Goirle kan dat belangrijke duwtje in de rug zijn.
 
Na een kennismakingsgesprek stellen we samen een individueel trainingsprogramma op. Dat programma sluit zo goed mogelijk aan bij je wensen en verwachtingen. Het trainingsprogramma wordt zo gemaakt dat het in groepsverband uitgevoerd kan worden. Immers trainen in een groep is gezellig, stimuleert en motiveert. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk je aan het verbeteren van je conditie en de techniek van het hardlopen. Er wordt gezorgd voor een geleidelijke opbouw zodat blessures voorkomen worden. Gedurende een half jaar werken we gericht samen aan je trainingsprogramma, om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen. 
 
START
We starten 6 oktober 2020 en we willen eindigen begin april 2021. Dan ronden we af met deelname aan de voorjaarsloop van de Loopgroep Goirle
2x Per week trainen we op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur.
Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kopje thee.
 
INSCHRIJVEN EN KOSTEN
De kosten bedragen € 80,-.
Daarvoor krijg je een individueel begeleidingsprogramma, 2x per week de mogelijkheid om in groepsverband te trainen, douche- en verkleedruimte, een kopje thee na de training en een loopshirt van Loopgroep Goirle naar eigen keuze .
 
Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen dan kun je bellen met Pierre de Kok 013-5345524 of mail naar trainers@loopgroepgoirle.nl

Heb je de start gemist? Je kunt in overleg ook later aansluiten. 

Enthousiast geworden en wil je je nu al inschrijven. Dat kan. Je kunt het inschrijfformulier hier invullen.