Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Instap- opstapgroep

1 oktober @ 19:30 - 21:00

Loopgroep Goirle start daarvoor de Instap- Opstapgroep.
Hardlopen is leuk, iedereen kan het en het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze aan je conditie te werken. Maar in je eentje is het niet altijd makkelijk om de juiste motivatie te vinden.
De Instap- opstapgroep van Loopgroep Goirle kan dat belangrijke duwtje in de rug zijn.
Na een intakegesprek maken we samen een individueel trainingsprogramma op. Dat programma sluit zo goed mogelijk aan bij je wensen en verwachtingen. Het trainingsprogramma wordt zo gemaakt dat het in groepsverband uitgevoerd kan worden. Immers trainen in een groep is gezellig, stimuleert en motiveert. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, werk je aan het verbeteren van je conditie en de techniek van het hardlopen. Er wordt gezorgd voor een geleidelijke opbouw zodat blessures voorkomen worden. Gedurende een half jaar werken we gericht samen aan je trainingsprogramma, om te voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

START
We starten eind september begin oktober 2019 en eindigen op donderdag 2 april 2020. Op die laatste dag ronden we af met een eindloop die afgestemd is op jouw trainingsprogramma.
2x Per week trainen we op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur.
Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kopje thee.

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Sportcomplex VOAB
spoorbaan 45
goirle, 5051ER Netherlands
+ Google Maps