Skip to content

De Rabobank Clubkas Campagne gaat binnenkort weer beginnen!

De Rabobank Clubkas Campagne gaat binnenkort weer beginnen!

sep 08, 18
Marcella
no comments

Loopgroep Goirle, de Zonnebloem Goirle en Koninklijke Harmonie hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen om daar een succes van te maken.

Wat houdt de Rabobank Clubkas Campagne in?
Rabobank Tilburg e.o. heeft 200.000 euro beschikbaar gesteld om de bij haar bankierende verenigingen in haar regio financieel te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen voor 2019. Vanaf 2 oktober t/m 14 oktober 2017 kunnen alle leden van de Rabobank Tilburg die op 1 september 2018 18 jaar over ouder waren, 5 stemmen uitbrengen op verenigingen die zij willen ondersteunen. Maximaal kunnen echter maar 2 stemmen worden uitgebracht op 1 vereniging, zodat elk lid meerdere verenigingen kan steunen.
Leden van de Rabobank (dat is iedereen die het blad ‘Dichterbij’ ontvangt) ontvangen binnenkort een schrijven waarin de actie wordt toegelicht en een persoonlijke code waarmee ze op de website van de Rabobank hun stemmen kunnen uitbrengen.

Wij verwachten uiteraard dat al onze leden zullen stemmen op onze vereniging, maar om het aantal stemmen zo groot mogelijk te maken (en dus de opbrengst) hebben Loopgroep Goirle, de Zonnebloem Goirle en Harmonie O&U als kleine verenigingen opnieuw de samenwerking gezocht . Naast de stemmen op onze vereniging is het dan ook van belang dat u ook stemmen uit gaat brengen op beide andere verenigingen. Zij doen dan hetzelfde voor ons.

Daarnaast is het uiteraard van belang dat u uw familie, buren, vrienden en kennissen welke wellicht ook lid zijn van de Rabobank vraagt om op deze drie verenigingen te stemmen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is het devies in deze.
Last but not least kan ook gebruik worden gemaakt van social media om stemmen te werven.

Stel het stemmen op de vereniging niet uit! de stemperiode eindigt op 14 oktober 2018.

Comments Are Closed!!!