Attila: 30 van Tilburg

Attila: 30 van Tilburg

mrt 04, 15
Theo Walbeek
no comments

Op zondag 8 maart 2015 organiseert Atletiekvereniging Attila in Tilburg haar jaarlijkse wegwedstrijd de “30 van Tilburg”. Naast de afstand van 30 km, die perfect past in de voorbereiding op de voorjaarsmarathons, is er ook een wedstrijd over 10 km die deel uitmaakt van het ZLM wegcircuit. Tevens zijn er op de baan jeugdwedstrijden over 600 en 1000 meter, en een Engelse mijl (1609 meter).

Nieuw is de mogelijkheid om met een team van 3 lopers in te schrijven voor de 3×10 km estafette.

A.V. Attila is blij dat de “30 van Tilburg” wordt ondersteund door het Tilburgse bedrijfsleven. Naast Runnersworld Tilburg presenteert nu ook DB Schenker Logistics zich als sponsor.

Start en finish van alle onderdelen is op de atletiekbaan van A.V. Attila aan de Goirleseweg 42a in Tilburg. Daar is tevens gelegenheid voor omkleden en douchen.

De 10 en 30 kilometer parkoersen zijn officieel gecertificeerd door de Atletiekunie. Dat betekent dat de afstanden gegarandeerd correct zijn. De parkoersen zijn vrijwel volledig verhard, hebben weinig bochten en zijn daardoor snel. Uiteraard is nauwkeurige tijdwaarneming aanwezig.

Na-inschrijving op 8 maart

Op 8 maart is (niet voor wedstrijdlopers) ter plaatse nog na-inschrijving mogelijk vanaf 08.30 uur tot een half uur voor de betreffende start.

Muziek langs het parcours

In de buurt van het 5 km punt zal de Tilburgse muziekgroep Divertimento (www.divertimento-tilburg.nl) voor extra sfeer zorgen met hun aanstekelijke en opzwepende Braziliaanse percussiemuziek.

Sportmassage

In het clubhuis zal vanaf 12.00 uur de fysiotherapeut van Attila met enkele assistenten aanwezig zijn. Lang wachten is niet nodig want er kunnen drie massagetafels tegelijk benut worden.

Alle verdere informatie over het evenement en over de inschrijving staat op www.30vantilburg.nl.

Comments Are Closed!!!