Info Beginnerscursus

weekschema  beginnerscursus.

Tilburg Ten Miles (TTM) 2018 is haalbaar!

BEGINNERSCURSUS
Hardlopen is leuk, het is een ideale manier om op een eenvoudige wijze te werken aan je conditie. Toch is een duwtje in de rug soms belangrijk. Heb je weinig conditie en het lukt je maar niet om zelf de juiste motivatie te vinden? Dan is de beginnerscursus van Loopgroep Goirle iets voor jou. Onder begeleiding van gediplomeerde trainers, leer je hardlopen en verbeter je je conditie. Je traint met een groep wat goed is voor de motivatie. De kans op blessures is klein, omdat de opbouw naar een langere afstand zeer geleidelijk gaat.
Na afloop van de cursus loop je onafgebroken de 10 kilometer. Train je door dan zou je deel kunnen nemen aan de Tilburg Ten Miles 2018 en loop je deze zonder problemen uit.

INHOUD VAN DE CURSUS
De cursus bestaat uit twee trainingen per week (op dinsdag en donderdag van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur). De trainers begeleiden je aan de hand van een hardloopschema waarbij iedereen mee kan komen. Van hen krijg je ook adviezen over kleding, schoenen, looptechniek, ademhaling en blessurepreventie. Na de training praten we nog wat na onder het genot van kopje thee. De cursus wordt gegeven tot donderdag 5 april 2018. Op die dag lopen alle cursisten het “rondje Willem II”, precies 10 km, zonder onderbreking.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN
Het cursusgeld bedraagt € 70,-. Dit is inclusief een loopshirt van Loopgroep Goirle naar eigen keuze . Na de cursus kan je geheel vrijblijvend lid worden van Loopgroep Goirle.

Voor geïnteresseerden is er op dinsdag 26 september 2017 een informatieavond in de kantine van het sportcomplex van VOAB aan de Spoorbaan 45 in Goirle, aanvang 19:30 uur. Dinsdag 3 oktoberber 2017 start de cursus. Kleed- en doucheruimte is beschikbaar op het complex van VOAB.

Heb je de start gemist? Je kunt nog aansluiten. Voor nadere informatie kun je bellen met Pierre de Kok 013-5345524

Enthousiast geworden en wil je je nu al inschrijven. Dat kan. Je kunt het inschrijfformulier hier invullen.