Monthly Archives:februari 2018

Loopgroep Goirle doet weer mee met de Albert Heijn van Hogendorpplein Sponsoractie

feb 26, 18
Marcella
No Comments

Vanaf maandag 19 februari start AH van Hogendorpplein weer met een enorm leuke actie waarbij men voor de eigen vereniging, stichting of club geld kan sparen! Hiervoor sponsort de AH totaal €10.000,-! Loopgroep Goirle doet hier ook weer aan mee.

Hoe werkt het?

Vanaf 19 februari t/m 31 maart krijgt u bij het doen van boodschappen bij Albert Heijn van Hogendorpplein een kanskaart. Met de unieke code van de kaart kunt u online punten aan uw favoriete vereniging, club of stichting doneren. Hoe meer punten aan de vereniging worden gedoneerd, hoe groter het sponsorbedrag wordt. 

Dus doe vanaf 19 februari de boodschappen bij de AH Van Hogendorpplein en spaar zo mee voor onze vereniging! 

Vorig jaar heeft deze actie ons zo’n €250,- opgeleverd. Dit bedrag wordt gebruikt voor de clubdag van 2018.

Doneer de punten op het kaartje online.

Dit jaar nieuw: Teamloop tijdens de Voorjaarsloop 2018

feb 16, 18
Theo Walbeek
, ,
No Comments

Op zondag 15 april 2018 houdt Loopgroep Goirle haar Voorjaarsloop. Dit is de opvolger van de jaarlijkse Stratenloop in juni.

Geniet deze middag van de sportieve prestaties en moedig de lopers aan vanaf het Kloosterplein. Er is muziek aanwezig en er wordt horeca verzorgd door Mozes en Flanders.

Vele hardlopers zullen op de verschillende onderdelen aan de start verschijnen. De scholierenloop voor basisschoolleerlingen uit Goirle vindt plaats op de Tilburgseweg. De wedstrijd en recreantenloop gaan over een 5 km.-parcours van één of twee ronden door het centrum en buitenrand van Goirle.

NIEUW dit jaar is een TEAMLOOP over 5 km.
Daag je broer, zus, buurman, buurvrouw, vader, moeder, vriend, vriendin, oom, tante, clubgenoten, collega’s of loopmaatjes uit om als team deel te nemen aan de 5 km. Voorjaarsloop en ervaar samen de unieke sfeer. Hoe leuk is het om samen toe te leven naar een evenement en ook nog kans te maken op leuke teamprijzen!

Info en inschrijven

Regelement Teamloop