Monthly Archives:september 2017

Natuurwerkdag Brabants Landschap

sep 19, 17
Marcella
No Comments

Loopgroep Goirle meldt zich aan voor Natuurwerkdag Brabants Landschap op zaterdag 4 november

Vorig jaar hebben we met een aantal actieve leden met veel plezier deelgenomen aan de Natuurwerkdag, o.a. georganiseerd door het Brabants Landschap. Dit is dezelfde organisatie die ons toestemming verleent om onze jaarlijkse Wilkin Sports Cross te lopen op de Regte Heide.

Deze wedstrijd, georganiseerd door de Loopgroep Goirle, deel uitmakend van het Regio13/Global-e Crosscircuit, vindt plaats op zondag 14 januari 2018.

Ook dit jaar willen we het Brabants Landschap weer graag helpen om een van onze mooie natuurgebieden in de directe omgeving van Goirle in stand te houden.

Je kunt je inschrijven voor werkzaamheden op de locatie Gorp aan de Ley.

Voor meer informatie en inschrijven:

https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/gorp-de-leij

Datum: zaterdag 4 november 2017 van 10:00 – 15:00 uur.

Voor koffie/thee en soep wordt gezorgd.

 

Sponsor loopgroep Goirle met de Rabobank Clubkas Campagne 2017!

sep 19, 17
Marcella
No Comments

De Rabobank Clubkas Campagne is gestart!

Tussen 3 en 17 oktober kunnen leden van Rabobank Tilburg en omstreken stemmen via www.rabobank.nl/tilburg! Stem op Loopgroep Goirle.

Ben je lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Stem op Loopgroep Goirle tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en help ons met het bereiken van ons doel namelijk twee mooie hardloop evenementen organiseren in 2018, te weten een cross op de Regte Heide en een laagdrempelig hardloop evenement vanuit de kern van Goirle voor de jeugd en volwassenen.

Ben je lid van Rabobank Tilburg en omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij en je familie, vrienden en kennissen jullie stem geven aan Loopgroep Goirle tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Steun ons dan door te stemmen via www.rabobank.nl/tilburg 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

 

Loopgroep Goirle doet mee aan de AH Sportactie!

sep 19, 17
Marcella
No Comments

AH Sportactie

Wil jij de sport ontdekken die bij jou past? Dan hebben wij iets gaafs voor jou! 
Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden willen de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom is op 4 september de AH Sportactie* gestart. 

Tijdens de AH Sportactie spaar je 3 weken lang voor AH Sportzegels. Elke volle spaarkaart is goed voor 5 keer gratis sporten bij jou in de buurt. Deze kun je in zetten tot 3 december! Ga snel sparen en beleef sportplezier!